Vadelma-ambrosiakakku

55,00 

Mummin Vadelma-ambrosiakakku on ihanan raikas ja näyttävä vaihtoehto vaikkapa perinteiselle makealle kermakakulle. Tämän herkullisen kakun välissä maistuu vadelmainen kerma-rahkatäyte ja kakkua koristavat tuoreet kotimaiset vadelmat.

1200 g

LAKTOOSITON

 

Tilaukset tulee tehdä neljä arkipäivää ennen noutopäivää.

Tuotteet maksetaan noudettaessa. Tuotteita voi tilata myös sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä.

Pikatilaukset puhelimitse suoraan Mummin pullapuodin leipomoon,
puh 040 5858 091 arkisin klo 7:00-16:30

Tilausehdot ovat luettavissa täällä.

Ainesosat: Laktoositon KERMA, vadelma (11 %) (Suomi), laktoositon MAITORAHKA, VEHNÄJAUHO, rypsiöljy, sokeri, vadelmatäyte (sis.mm. vadelma, vesi, tärkkelyssiirappi, sakeuttamisaineet (E1442 (peruna, maissi), E418, E509, E440), värit (E162, E163, E120)), KANANMUNA, liivate (sika), vesi, nostatusaineet (E450, E500), jodioitu suola, sitruunamehu, sokerisiirappi, glukoosisiirappi, stabilointiaineet (E440i, E415), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202) ja aromit (mm. vanilliini). Vadelmapitoisuus 15 %. Valmistettu leipomossa, jossa käsitellään mantelia, seesaminsiemeniä, saksanpähkinää, sinapinsiemeniä ja pähkinöitä.

Ravintosisältö laskennallinen/100g:

Energiaa 1178 kJ/ 283 kcal, Rasvaa 18 g, josta tyyd.rasvahappoja 6,4 g, Hiilihydraatteja 26 g, josta sokereita 19 g, Kuitua 0,9 g, Proteiinia 4,2 g, Suolaa 0,3 g

Laktoosia <0,01 g

 

 

 

Osasto:
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.