Vadelma-ambrosiakakku

36,00 

Vadelma-ambrosiakakun pohjana on Mummin voihin leivottu Ambrosiakakkupohja, täytteenä kotimaisia vadelmia, rahkaa ja kermaa. Päällä kotimaisia vadelmia.

1200 g

Ainesosat: Laktoositon kerma, kakkupohja [vehnäjauho, kananmuna, sokeri, rypsiöljy, vesi, nostatusaineet (E450, E500), jodioitu suola, emulgointiaineet (E471, E475), säilöntäaine (E202)], vadelmahillo [sokeri, vadelma, vesi, hyytelöimisaineet (E1442 peruna, E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202)], kinuski [Sokeri, vesi, laktoositon voi, laktoositon maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E509, E452), suola, väri (karamellisiirappi), aromi, säilöntäaine (E202)], aprikoosihillo (sokeri, aprikoosi, vesi, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440, E452), happamuudensäätöaineet (E330, E333), väri (E160a), aromi, säilöntäaine (E202)], krokantti (sokeri, riisi), sitruunamehu ja marsipaanikoriste (sis. mm. manteli). Tuotteessa on 24% kermaa ja 12% kinuskia. Valmistettu leipomossa, jossa käsitellään mm. mantelia ja pähkinää.
LAKTOOSITON.

 

 

 

Osasto: