Vadelma-ambrosiakakku

39,90 

Vadelma-ambrosiakakun pohjana on Mummin voihin leivottu Ambrosiakakkupohja, täytteenä kotimaisia vadelmia, rahkaa ja kermaa. Päällä kotimaisia vadelmia.

1200 g

LAKTOOSITON

 

Tilaukset tulee tehdä neljä arkipäivää ennen noutopäivää.

Tuotteet maksetaan noudettaessa. Tuotteita voi tilata myös sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä.

Pikatilaukset puhelimitse suoraan Mummin pullapuodin leipomoon,
puh 040 5858 091 arkisin klo 7:00-16:30

Tilausehdot ovat luettavissa täällä.

Ainesosat: Laktoositon kerma, kakkupohja [vehnäjauho, kananmuna, sokeri, rypsiöljy, vesi, nostatusaineet (E450, E500), jodioitu suola, emulgointiaineet (E471, E475), säilöntäaine (E202)], vadelmahillo [sokeri, vadelma, vesi, hyytelöimisaineet (E1442 peruna, E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202)], kinuski [Sokeri, vesi, laktoositon voi, laktoositon maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E509, E452), suola, väri (karamellisiirappi), aromi, säilöntäaine (E202)], aprikoosihillo (sokeri, aprikoosi, vesi, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440, E452), happamuudensäätöaineet (E330, E333), väri (E160a), aromi, säilöntäaine (E202)], krokantti (sokeri, riisi), sitruunamehu ja marsipaanikoriste (sis. mm. manteli). Tuotteessa on 24% kermaa ja 12% kinuskia. Valmistettu leipomossa, jossa käsitellään mm. mantelia ja pähkinää.
LAKTOOSITON.

 

 

 

Osasto:
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.